Dieta roślinna przepustką do zdrowia ” Nowotwory “ D,A2

Autor: Agata Majcher

Książka „Dieta roślinna przepustką do zdrowia. Nowotwory” autorstwa Agaty Majcher jest praktycznym przewodnikiem po diecie roślinnej i naturalnych terapiach wspierających walkę z nowotworami. W czasach, kiedy wiele spraw stoi pod znakiem zapytania, warto zwrócić się ku roślinom, które od zawsze nas chroniły, żywiły, leczyły i ubierały. Książka dedykowana jest wszystkim Czytelnikom chcącym dbać o swoje zdrowie na miarę możliwości w naturalny sposób.

Cena brutto 49,00 zł

Wybierz wariant

3-4 dni robocze
14 dni
od 249 zł

Dieta roślinna przepustką do zdrowia ” Nowotwory “

Naturalne terapie roślinne kuracje zielone wsparcie zdrowia

Słowo „nowotwór” budzi uzasadniony lęk i niepokój. Myślenie o nim jako o wyroku śmiertelnej, pełnej bólu i męczarni chorobie powoduje niewyobrażalny stres i wywołuje nieprzyjemne skojarzenia. Lecz obecnie trudno nie wyczuć innego zagrożenia, które zdaje się wypierać strach przed rakiem. Koronawirus. Żyjemy w czasach wielkiego napięcia, niepokoju i niepewności o dzień kolejny. Życie w cieniu wirusa to jedna wielka niewiadoma, co może nas spotkać kolejnego dnia oraz z jakimi restrykcjami przyjdzie nam się zmierzyć. Codziennie jesteśmy także zasypywani rozgrzewającymi do czerwoności informacjami, które rozdrażniają nas jeszcze bardziej.

Czy nowotwory i pozostałe choroby cywilizacyjne znikły, bo nagle pojawił się COVID-19? Nie, tematy te po prostu zostały zmarginalizowane i usunięte w cień debaty publicznej. Stres, niepewność o dzień następny, brak ruchu i zła dieta wywołują choroby, lecz można się przed nimi uchronić. Książka „Dieta roślinna przepustką do zdrowia. Nowotwory” autorstwa Agaty Majcher jest praktycznym przewodnikiem po diecie roślinnej i naturalnych terapiach wspierających walkę z nowotworami. W czasach, kiedy wiele spraw stoi pod znakiem zapytania, warto zwrócić się ku roślinom, które od zawsze nas chroniły, żywiły, leczyły i ubierały. Książka dedykowana jest wszystkim Czytelnikom chcącym dbać o swoje zdrowie na miarę możliwości w naturalny sposób.

Autor: Agata Majcher

Oprawa: miękka

Ilość stron: 163

Format: 145×205 mm

Środek: kolorowy

Dowiedz się więcej...

Boczniak ostrygowaty – grzyb zimowy, smaczny i zdrowy

2024-11-20

Boczniak ostrygowaty – grzyb zimowy, smaczny i zdrowy

W lasach czy w parkach, przy drogach, na ściętych pniach drzew liściastych spotkać można grupę zimowych i bardzo smacznych grzybów, znanych jako boczniak ostrygowaty (Pleurotus ostreatus). Owocni [...]

Czytaj więcej

Co jeść i czego unikać, aby wzmocnić serce?

2024-11-05

Co jeść i czego unikać, aby wzmocnić serce?

Co możemy zrobić, by wzmocnić serce, jeśli chodzi o aspekty dietetyczne? Jakie składniki częściej uwzględniać w diecie dobrej dla serca, a z jakich najlepiej zrezygnować? Sprawdź.

Czytaj więcej

Dieta w chorobie wrzodowej

2024-10-29

Dieta w chorobie wrzodowej

Współczesna medycyna podaje, że przyczyną wrzodów żołądka i dwunastnicy jest zakażenie bakterią Helicobacter pylori, która jest w stanie przetrwać w kwaśnym środowisku żołądka. Jak z nią walczyć?

Czytaj więcej

Stan zapalny – niefarmakologiczne zapobieganie i leczenie

2024-10-17

Stan zapalny – niefarmakologiczne zapobieganie i leczenie

Sprawdź czym jest stan zapalny w organizmie, co go wywołuje i jak możemy go pokonać naturalnymi metodami.

Czytaj więcej

Bioradix na niedobór żelaza

2024-10-16

Bioradix na niedobór żelaza

Na świecie na niedobór żelaza cierpi nawet ponad 1 mld ludzi. Jest on poważnym problemem zdrowotnym prowadzącym do niedokrwistości i anemii. Sprawdź, co może pomóc.

Czytaj więcej

Stadia choroby nowotworowej

2024-09-24

Stadia choroby nowotworowej

Wydzielenie poszczególnych stadiów tworzącego się niebezpieczeństwa daje bardzo wiele cennych wskazówek – zarówno jeśli chodzi o diagnozę, jak i wskazania do leczenia. Sprawdzamy?

Czytaj więcej

Pokaż więcej

Opinie (0)

Dodaj opinię

Powiązane artykuły na blogu