• W magazynie dostawcy

Garnek do fermentacji czarnego czosnku - 5 l

W magazynie dostawcy

Profesjonalny garnek do fermentacji czarnego czosnku, umożliwiający wygodną fermentację to niezastąpione narzędzie każdego amatora kulinarnych eksperymentów. Wyposażony w program do fermentacji z automatycznym systemem odliczającym, użytkowanie jest wyjątkowo łatwe i intuicyjnej. Dzięki systemom do cyrkulacji wilgotności oraz gorącego powietrza do 360 stopni, urządzenia zapewnia doskonałe rezultaty fermentacji czarnego czosnku za każdym razem. Dodatkowo garnek zawiera dwa wybory dla czosnku oraz funkcję 2-godzinnego gotowania na sucho, umożliwiając przyrządzanie najbardziej wymagających potraw. 

Cena brutto 599,00 zł

Wybierz wariant

do 10 dni roboczych
14 dni
od 249 zł

Profesjonalny garnek do fermentacji czarnego czosnku, umożliwiający wygodną fermentację to niezastąpione narzędzie każdego amatora kulinarnych eksperymentów. Wyposażony w program do fermentacji z automatycznym systemem odliczającym, użytkowanie jest wyjątkowo łatwe i intuicyjnej. Dzięki systemom do cyrkulacji wilgotności oraz gorącego powietrza do 360 stopni, urządzenia zapewnia doskonałe rezultaty fermentacji czarnego czosnku za każdym razem. Dodatkowo garnek zawiera dwa wybory dla czosnku oraz funkcję 2-godzinnego gotowania na sucho, umożliwiając przyrządzanie najbardziej wymagających potraw. 

SPECYFIKACJA TECHNICZNA :

  • Łatwa obsługa i automatyczne działanie
  • Program do fermentacji z automatycznym systemem odliczającym
  • System cyrkulacji wilgotności
  • System cyrkulacji gorącego powietrza do 360 stopni
  • Dwa wybory dla czosnku i funkcji 2-godzinnego gotowania na sucho
  • 192 godzin dla funkcji Garlic
  • 288 godzin dla Solo Garlic
  • Pojemność : 5L
  • Zasilanie: 220~240V, 50/60Hz, 90W

Dowiedz się więcej...

Antybiotyczna żywność

2023-06-06

Antybiotyczna żywność

Natura od zarania dziejów pozwala nam czerpać garściami z jej bogatego menu, a człowiek – obserwując świat wokół niego – dostrzegł, co pomaga, a co szkodzi. Czy wiecie że… Już 7–9 tys. lat temu [...]

Czytaj więcej

Czarny bez – wsparcie zdrowia nie tylko wiosną

2023-04-24

Czarny bez – wsparcie zdrowia nie tylko wiosną

Czarny bez jest powszechnie występującą rośliną, z której – mając odrobinę chęci – możemy samodzielnie przygotować między innymi preparaty przeciw przeziębieniu oraz te wzmacniające nasz system o [...]

Czytaj więcej

Z czym warto łączyć oliwę, aby wzmocnić zdrowie?

2023-04-03

Z czym warto łączyć oliwę, aby wzmocnić zdrowie?

Oliwa, czyli olej z oliwek, to jeden z najbardziej popularnych produktów prozdrowotnych. Podstawa diety śródziemnomorskiej, która przez wiele towarzystw naukowych czy autorytetów z dziedziny medy [...]

Czytaj więcej

Pieprz syczuański – skarbnica smaku i aromatu

2023-02-27

Pieprz syczuański – skarbnica smaku i aromatu

Syczuan to malownicza prowincja leżąca w południowo-zachodniej części Chin wyróżniająca się zróżnicowanym krajobrazem i klimatem sprzyjającym obfitej wegetacji roślin. Jest to jedna z najbardziej [...]

Czytaj więcej

Przyprawy zimowe

2023-01-20

Przyprawy zimowe

Karnawał jest to czas, w którym nasze stoły są bardziej suto zastawione, aniżeli zazwyczaj – stąd zagrożenie przejedzenia. Przygotowując pyszne posiłki można jednak połączyć przyjemne z pożyteczn [...]

Czytaj więcej

Ziemniak – warzywo… królewskie

2022-11-16

Ziemniak – warzywo… królewskie

Król Francji Ludwik XVI codziennie jadał ziemniaki, a Maria Antonina nosiła ich kwiaty przy sukni. W Offenburgu jest pomnik Francisa Drake’a, który trzyma w ręku to warzywo. Napis na nim głosi: „ [...]

Czytaj więcej

Pokaż więcej

Opinie (0)

Dodaj opinię