Migdały
Masa netto: 250 g
Składniki: 100% migdały
PRODUKT ROLNICTWA TRADYCYJNEGO
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed światłem. Na terenie zakładu produkcyjnego wykorzystywane są: gorczyca, seler, sezam, zboża zawierające gluten, orzechy.
Wyprodukowano dla:
MGM Biznes Sp. z o.o.
ul. Wróblewskiego 19A,
93-578 Łódź
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2023-02-22
Nadchodzi rewolucja spożywcza – robaki w naszej diecie
W ostatnim czasie furorę w Internecie robi mąka ze świerszczy, choć temat jedzenia robaków „dla dobra klimatu” pojawia się w dyskursie publicznym przynajmniej od kilku lat.
Jednak 3 stycznia [...]
2022-02-01
Jak leczyć chorobę refluksową przełyku właściwym stylem życia
To, w jaki sposób się odżywiamy, w dużym stopniu wpływa na nasze zdrowie. Chorobę refluksową przełyku (podobnie jak wiele innych chorób) można opanować, wprowadzając odpowiednie nawyki, jak równi [...]
2022-01-26
Choroba refluksowa przełyku
Według definicji choroba refluksowa przełyku (gastroesophageal reflux disease – GERD – inna, potoczna nazwa to refluks żołądkowo-przełykowy) to zespół dolegliwości wywołanych zarzucaniem (refluk [...]
2021-06-22
Migdały
Migdały znane są przede wszystkim ze swoich walorów smakowych i aromatycznych. Słodka odmiana spożywana jest na surowo, jak też wykorzystywana do wyrobu przetworów, aromatów spożywczych, napojów [...]
2021-06-18
Nienasycone kwasy tłuszczowe
Kwasy tłuszczowe różnią się między sobą pod względem budowy cząsteczkowej i na tej podstawie dzieli się je na kwasy tłuszczowe nasycone i nienasycone. Do nienasyconych kwasów tłuszczowych należą [...]
2020-07-09
ARJUNA (Terminalia arjuna)
Korzyści zdrowotne, jakie przynosi spożywanie kory migdałecznika, to: obniżenie poziomu cholesterolu całkowitego oraz trójglicerydów, wzmocnienie mięśni serca oraz stymulacja jego prawidłową pracę.
Opinie (0)
Dodaj opinię
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Powiązane artykuły na blogu
Inni Klienci kupowali również