Jabłka Liofilizowane

Masa netto: 30g

100 % naturalne owoce najwyższej jakości

OWOCE LIOFILIZOWANE W TEMPERATURZE 30°C

Składniki: liofilizowane jabłka 100 %

Produkt w pełni naturalny, niesiarkowany, bezglutenowy, bez dodatku cukru, bez konserwantów, bez barwników.

Cena brutto 13,99 zł

Wybierz wariant

14 dni
od 249 zł

JABŁKA LIOFILIZOWANE

100 % naturalne owoce najwyższej jakości

OWOCE LIOFILIZOWANE W TEMPERATURZE 30°C

Składniki: liofilizowane jabłka 100 %

Produkt w pełni naturalny, niesiarkowany, bezglutenowy, bez dodatku cukru, bez konserwantów, bez barwników.

Sposób spożycia: do spożycia bezpośrednio po otwarciu opakowania lub jako dodatek do deserów, wypieków, dań, koktajli, jogurtów, musli.

Tabela wartości odżywczych/ Wartość odżywcza w 100 g produktu: 

Wartości odżywcze Na 100g

Kalorie 1580 kJ / 373 kcal

Tłuszcz 0,99 g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,16 g

Węglowodany 84,06 g

W tym cukry 76,76 g

Błonnik 9,98 g

Białko 2,05 g

Sól 0,00 g

Sposób przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Termin przydatności do spożycia: 365 dni           

Wyprodukowano w Polsce.  

Masa netto: 30 g

Dowiedz się więcej...

Wartości odżywcze warzyw i owoców w zależności od koloru

2024-06-04

Wartości odżywcze warzyw i owoców w zależności od koloru

Rośliny poszczególnych grup kolorystycznych różnią się zawartością składników odżywczych oraz związków fitochemicznych. Kolor informuje nas też o zawartości pewnych składników leczniczych. Sprawdź.

Czytaj więcej

Pestycydy w warzywach i owocach – jak je eliminować

2024-04-12

Pestycydy w warzywach i owocach – jak je eliminować

Pestycydy to substancje, zarówno syntetyczne, jak i naturalne, stosowane w celu eliminacji organizmów uważanych za szkodliwe lub niechciane. Jak wpływają na nasze zdrowie? Czy są groźne? Sprawdź.

Czytaj więcej

Przechowywanie warzyw i owoców. Sprawdź czy robisz to dobrze

2024-01-23

Przechowywanie warzyw i owoców. Sprawdź czy robisz to dobrze

W tym artykule podpowiadamy jak należy przechowywać warzywa i owoce. Czy lodówka to faktycznie dobre rozwiązanie? Zobacz jakie warzywa lubią chłód a jakie nie przepadają za zimnem.

Czytaj więcej

Rokitnik pospolity – syberyjskie złoto

2022-03-01

Rokitnik pospolity – syberyjskie złoto

Rokitnik pospolity (Hippophaë rhamnoides) nie bez powodu nazywany jest „złotem Syberii“. W stanie naturalnym spotkać go można m.in. na Syberii, w regionie Kaukazu, a także w południowej i środkow [...]

Czytaj więcej

Jabłka – czy wiesz o nich wszystko?

2021-10-15

Jabłka – czy wiesz o nich wszystko?

Jabłko to owoc chętnie spożywany jako przekąska, a także dodatek do wielu różnych potraw oraz ciast. Wyrabia się z niego: kompoty, soki, ocet, a także przetwory na zimę. Jest popularny nie tylko [...]

Czytaj więcej

Zaparcia – wstydliwy, ale też groźny problem

2021-10-12

Zaparcia – wstydliwy, ale też groźny problem

Zaparcia to nic innego jak zaburzenia wypróżniania się. Zdrowy człowiek powinien czynić to codziennie, nie częściej jednak niż 3 razy w ciągu dnia. Jeśli natomiast oddawanie stolca ma miejsce rza [...]

Czytaj więcej

Pokaż więcej

Opinie (0)

Dodaj opinię

Powiązane artykuły na blogu