Składniki: mąka pszenna, 4 świeże jajka, proszek szpinakowy 3%.
Sposób przygotowania: W dużej ilości wrzącej i osolonej wody (1l wody na 100g makaronu) gotujemy makaron 8-9 minut, do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Aby uniknąć sklejenia, do ugotowanego i odcedzonego makaronu zalecamy dodanie niewielkiej ilości oleju.
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2022-09-29
E produkty – nieszkodliwe dodatki do żywności
2022-09-26
E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – barwniki (cz. III)
2022-07-08
E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – konserwanty i inne (cz. II)
2022-07-08
E-dodatki do żywności (cz. I)
2022-04-15
Jaja w diecie – korzyści czy zagrożenie dla zdrowia?
Opinie (0)
Dodaj opinię
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Inni Klienci kupowali również
Burak - ekstrakt - suplement diety - 60 kapsułek - HerbaSano
Karnozyna + Koenzym Q10 - suplement diety - 60 kapsułek -...