Dieta w chorobach trzustki – co jeść, a czego unikać - Elke Silberzahn, Eva-Maria Lange, Reinhard Singer, Waltraud Eggstein
Cena brutto 69,60 zł
Z książki dowiesz się, jak dzięki zdrowemu odżywianiu i diecie trzustkowej wspomóc pracę trzustki i pozbyć się chorób trzustki. Odkryjesz, jak wzmocnić swoje zdrowie, układ trawienny, by pozbyć się stanów zapalnych odpowiednim odżywianiem i dietą na odporność. Co wolno jeść, a czego nie w przewlekłym czy ostrym zapaleniu trzustki, a także po operacji trzustki. Poznasz objawy chorej trzustki i otrzymasz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania przez osoby zmagające się z problemami trzustki. Autorzy, lekarze, dietetycy oferują wiele przepisów prostych do przygotowania we własnej kuchni na regenerację trzustki i stany zapalne. Prezentują nowe odkrycia medycyny żywieniowej i udzielają praktycznych rad. Najlepsza dieta przeciwzapalna, która zregeneruje i zadba o twoją trzustkę.
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2024-12-11
Tarczyca, mitochondria i nadnercza – triada dla twojego zdrowia
2024-10-29
Dieta w chorobie wrzodowej
2024-10-17
Stan zapalny – niefarmakologiczne zapobieganie i leczenie
2024-10-16
Bioradix na niedobór żelaza
2024-09-24
Stadia choroby nowotworowej
2024-08-27
Popularne diety w zapobieganiu nowotworom
Opinie (0)
Dodaj opinię
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Inni Klienci kupowali również