Ryby w zdrowej diecie - Joanna Michalina Jurek
Cena brutto 44,40 zł
Dodanie jednej porcji ryb tygodniowo do jadłospisu zmniejsza ryzyko śmiertelności bez względu na jej przyczynę o 3%. Jednak, by w pełni skorzystać z wartości odżywczych ryb, potrzebna jest wiedza. A tej dostarcza niniejsza książka. Dowiesz się z niej, które gatunki ryb są najwartościowszym źródłem kwasów omega-3, a które zawierają najwięcej witaminy D. Jednocześnie poznasz optymalne sposoby ich przyrządzania. Włączając przepisy na ryby do swojego codziennego menu, ustabilizujesz poziom cholesterolu i wyeliminujesz stany zapalne, zyskując w ten sposób skuteczną dietę przeciwzapalną, która sprawdzi się choćby w prewencji chorób układu krążenia. Jakie ryby jeść, by zmniejszyć ryzyko chorób cywilizacyjnych.
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2024-12-11
Tarczyca, mitochondria i nadnercza – triada dla twojego zdrowia
2024-12-10
Sekret odporności w trzech witaminach
2024-10-29
Dieta w chorobie wrzodowej
2024-10-17
Stan zapalny – niefarmakologiczne zapobieganie i leczenie
2024-10-16
Bioradix na niedobór żelaza
2024-09-24
Stadia choroby nowotworowej
Opinie (0)
Dodaj opinię
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować