Mąka dyniowa bezglutenowa 250g
Mąka dyniowa bezglutenowa 250g
Produkt Tradycyjnego rolnictwa bez GMO, glifosatu i nawozów sztucznych. Mąka dyniowa jest świetnym zamiennikiem klasycznych mąk. Zawiera dużą ilość białka oraz mniejszą niż klasyczne mąki zawartość węglowodanów. Mąkę dyniową i wypieki z niej zaleca się osobom ze skłonnościami do stanów zapalnych skóry i błon śluzowych oraz wszystkim mającym problemy z odkładaniem się w żyłach blaszek miażdżycowych. Zalecana jest również przeciwko pasożytom przewodu pokarmowego (tasiemcom i glistom ludzkim). Można ją dodawać do ciasta chlebowego lub własnoręcznie robionych makaronów.
Skład:
100 proc. mąka z miąższu polskich dyń pochodzących wyłącznie z upraw tradycyjnego rolnictwa.
Masa netto: 0,25 kg
Cena brutto 7,50 zł
Mąka dyniowa bezglutenowa 250g
Produkt Tradycyjnego rolnictwa bez GMO, glifosatu i nawozów sztucznych. Mąka dyniowa jest świetnym zamiennikiem klasycznych mąk. Zawiera dużą ilość białka oraz mniejszą niż klasyczne mąki zawartość węglowodanów. Mąkę dyniową i wypieki z niej zaleca się osobom ze skłonnościami do stanów zapalnych skóry i błon śluzowych oraz wszystkim mającym problemy z odkładaniem się w żyłach blaszek miażdżycowych. Zalecana jest również przeciwko pasożytom przewodu pokarmowego (tasiemcom i glistom ludzkim). Można ją dodawać do ciasta chlebowego lub własnoręcznie robionych makaronów.
Skład:
100 proc. mąka z miąższu polskich dyń pochodzących wyłącznie z upraw tradycyjnego rolnictwa.
Masa netto: 0,25 kg
Inne z tej serii
Dowiedz się więcej...
2022-09-29
E produkty – nieszkodliwe dodatki do żywności
2022-09-26
E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – barwniki (cz. III)
2022-07-08
E-produkty – szkodliwe dodatki do żywności – konserwanty i inne (cz. II)
2022-07-08
E-dodatki do żywności (cz. I)
2022-04-15
Jaja w diecie – korzyści czy zagrożenie dla zdrowia?
2022-03-03
Ciasto buraczkowo-bananowe
Opinie (0)
Dodaj opinię
Inne produkty, które mogą Cię zainteresować
Powiązane artykuły na blogu
Inni Klienci kupowali również